Home Πυρόσβεση Bonpet Το Υλικό BONPET Περιγραφή υλικού
PDF Εκτύπωση E-mail

Τι είναι το BONPET

Όλοι γνωρίζουν ότι η φωτιά πρέπει να σβηστεί στην αρχική φάση της πριν πάρει ανεξέλεγκτες καταστροφικές διαστάσεις.

Οι καταστροφές εάν δεν προλάβουμε την φωτιά στην αρχή της είναι φρικιαστικές, πολλές φορές δε με ανεπανόρθωτες συνέπειες.

Η πρόληψη και η άμεση κατάσβεση στην αρχή της φωτιάς ήταν και ο στόχος και ο σκοπός της ανάπτυξης του συστήματος κατάσβεσης ΒΟΝΡΕΤ.

Το ΒΟΝΡΕΤ είναι μια χημική σύσταση μη τοξική, δεν βλάπτει  τον άνθρωπο,  τα ζώα και φυσικά δεν βλάπτει το περιβάλλον (OZON FRIENDLY).

Είναι καταχωρημένο στη επίσημη λίστα των νέων κατασβεστικών υλικών της Ε.Ε. και αυτή την στιγμή διαθέτει την ισχυρότερη κατασβεστική ικανότητα από όλα τα γνωστά συμβατικά προϊόντα και υλικά κατάσβεσης.

Τα προϊόντα της BONPET μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη κατάσβεσης και γι' αυτό το λόγο διατίθενται για χρήση σε διάφορες μορφές.

Τα πλεονεκτήματα τους είναι πάρα πολλά, πράγμα που επιβεβαιώνεται  πέρα από την εγγύηση του κατασκευαστή και από κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες που έχουν αλλάξει την πολιτική της ασφάλειας απέναντι στην πιθανή αποτυχία λειτουργίας συσκευών κατάσβεσης και εγγυώνται την λειτουργία κατάσβεσης της αμπούλας BONPET για το ποσό των 1.000.000 EURO.

Το σημαντικότερο όμως δεν είναι ότι τα συστήματα της BONPET μπορούν να σταματήσουν την φωτιά άμεσα στην αρχή της και να σώσουν περιουσίες, αλλά ότι με την αποτελεσματικότητά τους μπορούν να σώσουν ανθρώπινες ζωές.

Το βέβαιο είναι ότι με τα συστήματα της ΒΟΝΡΕΤ μπορείτε επιτέλους να νοιώθετε πραγματικά σίγουροι όσο ποτέ για την ασφάλεια των ανθρώπων σας και της περιουσία σας.

 

Copyright © 2010 KLF Systems